Overslaan naar content

Medewerker Binnendienst

Rijssen, Overijssel, NederlandIndustrial

Ben je commercieel ingesteld en communicatief vaardig? En ben jij instaat om relaties op te bouwen en te onderhouden? Bij SVgroup zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst die ons helpt om onze organisatie naar een hoger plan te tillen.


Over ons

SVgroup is de nieuwe naam van de in 2019 gefuseerde ondernemingen Schuitemaker en Veenhuis. Twee sterke spelers in de agrisector en gladheidsbestrijding die met deze fusie de ambitie hebben uitgesproken om met een breed productportfolio vooruit te willen in de (internationale) markt. Met zo’n 200 collega’s ontwikkelen, bouwen en onderhouden wij hoogwaardige en duurzame machines.


Jouw werkdag

Als Medewerker Binnendienst vorm je samen met je collega's van de afdeling verkoop, projecten en engineering een team. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het uitbouwen van bestaande relaties, opstellen van offertes en het beantwoorden van vragen over onze producten vanuit klanten. Je ondersteunt het verkoopproces en doet voorbereidend werk voor de buitendienst.

Kortom een uitdagende functie vanuit de binnendienst.


Het werk is veelzijdig, dit zie je aan de werkzaamheden die je in jouw werkweek tegenkomt:

 • Het ondersteunen van de verkoop buitendienst;
 • Het voeren van verkoopgesprekken per telefoon en email;
 • Offertes opstellen en informatieverzoeken afhandelen;
 • Klanten informeren over orders en producten;
 • Klanttevredenheid monitoren door een proactieve houding richting onze klanten;
 • Zorgdragen voor een accurate orderverwerking;
 • Een actieve bijdrage leveren aan het aanbestedingsproces.

Wat breng jij mee

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante commerciële binnendienst ervaring;
 • Je hebt kennis van en ervaring met CRM systemen;
 • Je bent commercieel ingesteld en communicatief en administratief sterk;
 • Je kunt goed samenwerken en krijgt energie van klantcontact;
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, beheersing van de Duitse taal in woord en geschrift is een pre.


Wat bieden wij

Je gaat aan het werk in een professionele en dynamische werkomgeving waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Je zal starten met een uitgebreid inwerktraject waarbij je wordt geïntroduceerd met onze organisatie, producten en klanten. Je werkt nauw samen met de verschillende disciplines en je rapporteert aan de Business Unit Manager Winter.

Mensen met een actiegerichte en oplossingsgerichte instelling passen goed bij ons bedrijf. Bij de SVgroup zijn we namelijk volop in beweging. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen maar ook voor ons als organisatie. We zijn groeiende en we bieden onze medewerkers de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. We zijn trots op de mooie techniek die binnen ons bedrijf gemaakt wordt.

Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen hechten wij ook veel waarde aan een plezierige en goede werksfeer. Daarom zorgen wij ervoor dat ons primaire- en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hierop aansluiten.


Salaris: Marktconform salaris

Soort dienstverband: Voltijd

Werklocatie: Rijssen

Vrije tijd: 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

Rijssen, Overijssel, Nederland
Industrial

of

Rijssen, Overijssel, Nederland
Industrial