Overslaan naar content

Project Engineer

Rijssen, Overijssel, NederlandIndustrial

Ben jij inventief en een echte out of the box denker? Wil jij graag werken in een organisatie die vooruit wil met internationaal hoog aangeschreven merken? Heb jij ervaring als Project Engineer en ga jij geen uitdaging uit de weg? Bij SVgroup zijn wij op zoek naar een enthousiaste Project Engineer die wil werken aan de machines van morgen. In deze rol ga je aan de slag binnen onze business unit winterdienst, waar complete winterdienstoplossingen aangeboden worden. Wij zijn een innovatieve betrouwbare partner voor onze klanten zoals Rijkswaterstaat, Provincies, gemeenten en aannemers.


Over ons

SVgroup is de nieuwe naam van de in 2019 gefuseerde ondernemingen Schuitemaker en Veenhuis. Twee sterke spelers in de agrisector en gladheidsbestrijding die met deze fusie de ambitie hebben uitgesproken om met een breed productportfolio vooruit te willen in de (internationale) markt. Met zo’n 200 collega’s ontwikkelen, bouwen en onderhouden wij hoogwaardige en duurzame machines.


Jouw werkdag

Als Project Engineer is je takenpakket heel divers. Je realiseert betrouwbare ontwerpen en technische specificaties voor het productassortiment met kwalitatief hoogwaardige eindproducten voor onze winterdienstklanten. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van machine en installatie concepten. Het omzetten van een eisen- en wensenpakket in concrete specificaties tot aan het opstellen en bewaken van bijbehorende projectplanning.

Binnen de werkzaamheden is het van belang om je goed in te leven in de winterdiensttechnologie en alles wat daarbij hoort. Je moet je goed in kunnen leven in de problematiek van de klant. Met een duidelijke visie en gevoel voor productontwikkeling weet jij in te spelen op de nieuwste trends en technologieën. Wanneer je passie hebt voor techniek en het leuk vind om met klanten te communiceren, word je erg blij van deze functie.

Wat breng jij mee

  • HBO/WO werk- en denkniveau (werktuigbouw / motorvoertuigtechniek / mechatronica);
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, beheersing van de Duitse taal in woord en geschrift is een pre;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie.


Wat bieden wij

SVgroup heeft een unieke werksfeer, waar men een nuchtere instelling heeft en een hoge mate van betrokkenheid kent. Je gaat aan het werk in een organisatie waarin men elkaar graag helpt en voor elkaar klaar staat. Mensen met een actiegerichte en oplossingsgerichte instelling passen goed bij ons bedrijf. Bij de SVgroup zijn we namelijk volop in beweging. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen maar ook voor ons als organisatie. We zijn groeiende en we bieden onze medewerkers de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. We zijn trots op de mooie techniek die binnen ons bedrijf gemaakt wordt.

Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen hechten wij ook veel waarde aan een plezierige en goede werksfeer. Je krijgt de kans om bij ons door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Daarom zorgen wij ervoor dat ons primaire- en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hierop aansluit:


Salaris: Marktconform salaris

Soort dienstverband: Voltijd

Werklocatie: Rijssen

Vrije tijd: 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een voltijd dienstverband

Rijssen, Overijssel, Nederland
Industrial

of

Rijssen, Overijssel, Nederland
Industrial