Overslaan naar content

Service Monteur Noord-Holland

Remote
 • Rijssen, Overijssel, Nederland
Service Direct Industrial

Heb jij een service- en klantgerichte instelling en ben jij graag onderweg met een eigen servicewagen? Bij SVgroup zijn wij op zoek naar een zelfstandige Service Monteur voor de regio Noord-Holland.
Als Service Monteur ga je werken voor onze business unit gladheidbestrijding, waarbij onze winterdienstoplossingen binnen Nederland worden verkocht. Wij zijn daarin een betrouwbare partner voor onze klanten zoals Rijkswaterstaat, Provincies, gemeenten en aannemers.


Over ons

SVgroup is in 2019 ontstaan na een fusie tussen Schuitemaker en Veenhuis. Met twee sterke merken worden internationaal landbouwoplossingen aangeboden en zijn we gespecialiseerd in het leveren van winterdienst oplossingen die bijdragen aan professionele gladheidbestrijding in Nederland. Wij zijn een betrouwbare partner voor onze klanten zoals Rijkswaterstaat, Provincies, gemeenten en aannemers.

Door het leveren van betrouwbare machines die makkelijk te onderhouden zijn, in combinatie met goede service, stellen wij onze klanten in staat maximaal te presteren op de momenten die ertoe doen. Dankzij ruim 100 jaar ervaring en continue ontwikkeling zorgen wij samen met onze 180 medewerkers dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst. Samen garanderen we meesterschap.

Jouw werkdag

Als Service Monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de service van gladheidbestrijdingsmaterieel zoals zoutstrooiers, sneeuwploegen en sneeuwborstels bij onze klanten. Je houdt op een proactieve manier je technische kennis op peil en draagt deze uit naar onze klanten. Je werkzaamheden stem je dagelijks af met de service coördinator die de planning beheert.
We zijn op zoek naar een collega met een proactieve houding om de klant van de best mogelijke service te voorzien. Om deze functie goed te kunnen uitvoeren moet je uitstekend zelfstandig kunnen werken en communicatief vaardig zijn. Dit zijn onder andere de werkzaamheden die je op jouw werkdag tegenkomt:

 • Het onderhouden van gladheidbestrijdingsmaterieel;
 • Het inbedrijfstellen van nieuw materieel;
 • Het geven van bedieningsinstructies aan de klanten;
 • Het draaien van 24/7 telefonische storingsdiensten in de wintermaanden.

Wat breng je mee
 • Je hebt een afgeronde technische MBO opleiding en/of relevante werkervaring;
 • Je hebt ervaring met een digitaal administratiesysteem;
 • Je bent zelfstandigheid en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je hebt een representatieve houding en gedrag;
 • Je hebt een service- en klantgerichte instelling;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B(E);
 • Kennis en/of ervaring met gladheidbestrijdingsmaterieel is een pre.


Wat bieden wij:

Je gaat aan het werk in een jong team waarin men elkaar graag helpt en voor elkaar klaar staat. Je rapporteert aan één van onze service coördinatoren.

Mensen met een actiegerichte en oplossingsgerichte instelling passen goed bij ons bedrijf. Bij de SVgroup zijn we namelijk volop in beweging. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen maar ook voor ons als organisatie. We zijn groeiende en we bieden onze medewerkers de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. We zijn trots op de mooie techniek die binnen ons bedrijf gemaakt wordt.

Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen hechten wij ook veel waarde aan een plezierige en goede werksfeer. Daarom zorgen wij ervoor dat ons primaire- en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hierop aansluit:


Salaris: Marktconform salaris

Vrije tijd: 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

Soort dienstverband: Voltijd
Bedrijfsauto: Servicebus

Werklocatie: Rijssen / Klant Locaties in Noord-Holland

Remote
 • Rijssen, Overijssel, Nederland
Service Direct Industrial

of

Remote
 • Rijssen, Overijssel, Nederland
Service Direct Industrial