Skip to content

Spareparts Medewerker Winter

Rijssen, Overijssel, NederlandSpareparts

Houd jij van verkopen, ben je leergierig en beschik je over een sterke en unieke service- en klantgerichte instelling?

Wij zoeken een Spareparts Medewerker die ons helpt om onze klanten en buitendienst monteurs zo snel en goed als mogelijk van de juiste onderdelen op locatie te voorzien.


Over ons

SVgroup is in 2019 ontstaan na een fusie tussen Schuitemaker en Veenhuis. Met twee sterke merken worden internationaal landbouwoplossingen aangeboden in de segmenten voeren, voederwinning en mestaanwending. Daarnaast biedt Schuitemaker voor de Nederlandse markt winterdienstoplossingen voor de gladheidbestrijding.

Door het leveren van betrouwbare machines die makkelijk te onderhouden zijn, in combinatie met onze goede service, stellen wij onze klanten in staat maximaal te presteren op de momenten die ertoe doen. Dankzij ruim 100 jaar ervaring en continue ontwikkeling zorgen wij samen met onze 160 medewerkers dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst. Samen garanderen we meesterschap.


Jouw werkdag

Als Spareparts medewerker ben je hét aanspreekpunt voor onze klanten bij offerteaanvragen en bestellingen van onderdelen voor onze Premium wintermachines. Naast onze klanten voorzie je ook onze servicemonteurs dagelijks van de benodigde onderdelen. Samen met je collega’s in het spareparts team, beantwoord je vragen, maak je offertes en verwerk je bestellingen van onderdelen. Je communiceert met onze verschillende afdelingen om onze klanten zo snel mogelijk van de juiste onderdelen te voorzien.

De werkzaamheden zijn veelzijdig en technische kennis is belangrijk. Je werkt mee aan alle stappen binnen het verwerkingsproces van een bestelling. Daarbij help je ook klanten aan onze servicebalie.
Geen dag is hetzelfde. Dit zijn onder andere de werkzaamheden die je op jouw werkdag tegenkomt:
• Het beantwoorden van de onderdelen gerelateerde vragen van onze klanten en monteurs betreffende wintermachines.
• Het verstrekken van offertes aan onze klanten;
• Het verwerken van bestellingen in ons systeem inclusief orderpicking en verzending;
• Het verwerken van retouren;
• Het inboeken en aanvullen van voorraden;
• Het draaien van magazijn storingsdiensten;
• Het op orde houden en optimaliseren van het magazijn;
• Het delen, verbreden en verdiepen van jouw eigen technische kennis.

Wat breng jij mee

We zijn op zoek naar een collega die er naar streeft onze klanten van de best mogelijke service te voorzien. Om deze functie goed te kunnen uitvoeren moet je zelfstandig maar ook goed in teamverband kunnen werken en communicatief vaardig zijn.

• Je hebt een afgeronde MBO-3 en/of MBO-4 opleiding (Motorvoertuigtechniek, landbouwtechniek, werktuigbouwkunde)
• Je hebt een representatieve houding en gedrag en beschikt over een sterke en unieke service- en klantgerichte instelling
• Je bent stressbestending, werkt gestructureerd en hebt een goed organisatievermogen
• Je gaat altijd voor kwaliteit, werkt nauwkeurig en bent objectief
• Je bent in het bezit van een rijbewijs B
• Je hebt ervaring met een ERP systeem
• Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, Duits en Engels zijn een pré

Wat bieden wij

Je gaat aan het werk in een team waarin men elkaar graag helpt en voor elkaar klaar staat.
Je rapporteert aan onze teamleider service en spareparts.

Mensen met een actiegerichte en oplossingsgerichte instelling passen goed bij ons bedrijf. Bij de SVgroup zijn we namelijk volop in beweging. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen maar ook voor ons als organisatie. We zijn groeiende en we bieden onze medewerkers de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. We zijn trots op de mooie techniek die binnen ons bedrijf gemaakt wordt.

Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen hechten wij ook veel waarde aan een plezierige en goede werksfeer. Daarom zorgen wij ervoor dat ons primaire- en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hierop aansluit:


Salaris: Marktconform salaris

Soort dienstverband: Voltijd

Werklocatie: Rijssen

Vrije tijd: 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

Rijssen, Overijssel, Nederland
Spareparts

of

Rijssen, Overijssel, Nederland
Spareparts