Skip to content

Supply Chain Engineer

Rijssen, Overijssel, NederlandSupply Chain

Ben jij analytisch sterk, maar sta je ook graag met beide benen op een productievloer? Zie jij het als uitdaging om een optimale balans te creëren tussen voorraad, efficiency en beschikbaarheid en houdt je ervan om de diverse processen te stroomlijnen en te borgen? Dan zij wij mogelijk op zoek naar jou!
Wij zijn namelijk op zoek naar een Supply Chain Engineer die ons gaat helpen om de supply chain processen verder te ontwikkelen, implementeren en optimaliseren, zowel fysiek als in ons ERP systeem.


Over ons

SVgroup is in 2019 ontstaan na een fusie tussen Schuitemaker en Veenhuis. Met twee sterke merken worden internationaal landbouwoplossingen aangeboden in de segmenten voederwinning en mestaanwending. Daarnaast biedt Schuitemaker voor de Nederlandse markt winterdienstoplossingen voor de gladheidbestrijding.

Door het leveren van betrouwbare machines die makkelijk te onderhouden zijn, in combinatie met oerdegelijke service, stellen wij onze klanten in staat maximaal te presteren op de momenten die ertoe doen. Dankzij ruim 100 jaar ervaring en continue ontwikkeling zorgen wij samen met onze 150 medewerkers dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst. Samen garanderen we meesterschap.


Jouw werkdag

Als Supply Chain Engineer analyseer je de stromingen van de verschillende producten die binnen de SVgroup gemaakt worden. Je signaleert en implementeert mogelijkheden die leiden tot kostenbesparing, efficiency verhoging en kwaliteitsverbetering binnen de supply chain. Het werk is veelzijdig, dit zie je aan de werkzaamheden die je op jouw werkdag tegenkomt:

  • Je voert voorraadanalyses uit m.b.t. voorraadrisico’s en omloopsnelheden en initieert acties op verschillende niveaus die resulteren in een optimale balans tussen voorraad en beschikbaarheid;
  • Je creëert inzicht in de capaciteit en knelpunten die effect kunnen hebben op de middellange en lange termijn planning. Door de bottlenecks te identificeren ben je in staat om oplossingen aan te dragen;
  • Je ontwerpt de supply chain processen waarbij je kan denken aan het verbeteren van het MRP proces, het opzetten van productlevenscyclus strategie of het fysiek en administratief integreren van de supply chain vanaf de leverancier tot de klant;
  • Je neemt deel- of geeft leiding aan verbeterprojecten welke multidisciplinair worden uitgevoerd waarbij je verantwoordelijk bent voor het opstellen van een projectplan en de volledige coördinatie en implementatie van het project;
  • Je beheert samen met de masterplanner de masterdata in het ERP systeem en stelt hierbij kritische vragen om tot procesverbeteringen te komen;
  • Je bent de vraagbaak voor de interne organisatie op het gebied van supply chain processen, het planningsproces en voorraadbeheer;
  • Je ondersteunt je collega’s van supply chain bij het uitvoeren en verbeteren van hun dagelijkse activiteiten.

Wie zoeken wij?

Mensen met een actie- en oplossingsgerichte instelling passen goed bij ons bedrijf. Bij de SVgroup zijn we namelijk volop in beweging. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen, maar ook voor ons als organisatie.
Jij bent een collega met een hoge mate van energie en goed in staat om zelfstandig te werken. Je kunt goed overzicht houden, prioriteiten stellen, bent analytisch sterk en in staat om projectmatig te werken. Verder neem je mee:


  • een afgeronde HBO of WO opleiding bij voorkeur in logistiek- of supply chain management;
  • je bent analytisch ingesteld en heb je kennis en ervaring in het gebruiken en het verwerken van gegevens in een ERP pakket;
  • je staat stevig in je schoenen, weet je bevindingen en ideeën op een positieve manier terug te koppelen en kan makkelijk schakelen met verschillende typen mensen.


Wat bieden wij?

We hopen dat je een uitdaging niet uit de weg gaat, want die ga je bij ons zeker vinden.
Dit betekent dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt en dat er op alle terreinen verbetermogelijkheden en ideeën liggen. Jij kan dus zelf bedenken waar je gaat starten en hoe je de gewenste efficiency verhoging binnen het logistieke proces gaat bereiken. Je zit van A tot Z aan het stuur, van idee tot implementatie.


We zijn een groeiende organisatie en bieden onze medewerkers de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. We zijn trots op de mooie techniek die binnen ons bedrijf gemaakt wordt en de collega’s die dit mogelijk maken.

Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen hechten wij dan ook veel waarde aan een plezierige en goede werksfeer. Je gaat aan het werk in een jong team waarin men elkaar graag helpt en voor elkaar klaar staat.

We zorgen ervoor dat ons primaire- en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hierop aansluit:


Salaris: Marktconform salaris

Soort dienstverband: 32-40 uur

Werklocatie: Rijssen

Vrije tijd: 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

Rijssen, Overijssel, Nederland
Supply Chain
Junior, Medior, Senior

of

Rijssen, Overijssel, Nederland
Supply Chain
Junior, Medior, Senior