Skip to contentZie jij een carrière in de techniek wel zitten?

Kom stagelopen en leren bij SVgroup om samen te werken aan mooie techniek onder één dak. Bij ons krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, geef je loopbaan vorm en groei verder! Wij investeren in jouw toekomst en kunnen veel verschillende mogelijkheden bieden om jezelf te oriënteren op een baan in de techniek. Je wordt begeleid door een van onze enthousiaste medewerkers die hun passie voor het vak graag op jou willen overbrengen.

MBO-stage & afstuderen

Binnen onze organisatie geven we jonge talenten de kans om te ervaren hoe het is om te werken binnen een groeiende organisatie. Ben jij op zoek naar een uitdagende stage en wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Op verschillende afdelingen binnen ons bedrijf zijn stagiaires van harte welkom!

De duur van de stage kan onderling met ons worden afgestemd.

HBO-stage & afstuderen

Bij SVgroup bieden we verschillende mogelijkheden aan voor een uitdagende stageplek binnen ons bedrijf. Als HBO-stagiair ben je werkzaam op een van onze afdelingen en wordt je ondersteunt en begeleid door een van onze collega’s. Je draait, denkt en helpt mee met verschillende werkzaamheden en je krijgt een unieke kijk in de technische wereld van de agrarische sector.

WO-stage & afstuderen

Heb jij een mooi idee voor een afstudeeropdracht of zou je graag een onderzoek willen doen binnen SVgroup? Wij horen graag alles over jouw idee of denken graag met je mee om een passend onderzoek te kunnen doen binnen onze organisatie. Je ondersteunt collega’s in hun dagelijkse werkzaamheden en je wordt begeleid door een specialist van SVgroup.

Interesse?

Stagiair(e) Operations
On-site
  • Rijssen, Overijssel, Netherlands