Overslaan naar content

Teamlead Operational Logistics

Op locatie
 • Rijssen, Overijssel, Nederland

Ben jij iemand die het overzicht houdt, denkt in oplossingen én van een uitdaging houdt? Bij SVgroup zijn we op zoek naar een teamleider Operationele Logistiek die ons helpt om samen met het team ervoor te zorgen dat alle goederen op tijd worden geleverd richting de interne en externe klanten.


Over ons

SVgroup is in 2019 ontstaan na een fusie tussen Schuitemaker en Veenhuis. Met twee sterke merken worden internationaal landbouwoplossingen aangeboden in de segmenten voeren, voederwinning en mestaanwending én ontwikkelt, ontwerp en produceert SVgroup kipwagens en haakarmsystemen.

Door het leveren van betrouwbare machines die makkelijk te onderhouden zijn, in combinatie met goede service, stellen wij onze klanten in staat maximaal te presteren op de momenten die ertoe doen. Dankzij ruim 100 jaar ervaring en continue ontwikkeling zorgen wij samen met onze 180 medewerkers dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst. Samen garanderen we meesterschap

Jouw rol

Als Teamleider Operationele Logistiek vervul je een operationele functie en ben je verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces binnen SVgroup. Dit betekent dat je actief betrokken bent bij logistieke taken, van de ontvangst van materialen en halffabricaten tot het tijdig bevoorraden van de productielijnen.

In deze rol organiseer, plan en verdeel je de dagelijkse werkzaamheden binnen de afdelingen die onder jouw verantwoordelijkheid vallen, waaronder binnenkomende goederen, magazijn, expeditie en intern transport. Je zorgt ervoor dat de productie altijd doorgang kan vinden zonder onderbrekingen.


Je zorgt voor een betrouwbare voorraad in het magazijn en op het buitenterrein, waarbij je ook de administratieve verwerking van alle magazijnbewegingen voor je rekening neemt. Dit doe je op een pragmatische, hands-on, energieke en actiegerichte manier. Daarnaast ben je continu bezig met het optimaliseren van het logistieke proces. Je signaleert mogelijkheden voor kostenbesparing, efficiency verhoging en kwaliteitsverbetering, werkt verbeterinitiatieven uit en zorgt ervoor dat ze ingebed zijn in ons ERP-systeem.


Je bent verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van de supply chain processen om zo een optimale balans te creëren tussen voorraad, beschikbaarheid en efficiëntie en werkt aan diverse projecten zoals het inrichten van het magazijn en het buitenterrein, het afstemmen van verpakkingen met leveranciers, het beheren van emballage, en het automatiseren van werkprocessen.

Door jouw inzet en leiderschap zorg je ervoor dat onze logistieke processen soepel verlopen en dat onze supply chain optimaal presteert.


Wat breng je mee

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding in een relevante richting;
 • Ervaring in een logistieke of vergelijkbare functie (ervaring met ERP-systemen is een pré);
 • Sterke organisatorische en planningsvaardigheden;
 • Hands-on mentaliteit met een pragmatische aanpak;
 • Je staat stevig in je schoenen en je bent communicatief vaardig;
 • Je bent inventief, oplossings- en actiegericht;
 • Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Wat bieden wij

Je gaat aan het werk in een team waarin men elkaar graag helpt en voor elkaar klaar staat.

Mensen met een actiegerichte en oplossingsgerichte instelling passen goed bij ons bedrijf. Bij de SVgroup zijn we namelijk volop in beweging. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen maar ook voor ons als organisatie. We zijn groeiende en we bieden onze medewerkers de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. We zijn trots op de mooie techniek die binnen ons bedrijf gemaakt wordt.

Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen hechten wij ook veel waarde aan een plezierige en goede werksfeer. Daarom zorgen wij ervoor dat ons primaire- en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hierop aansluit.


Salaris: Marktconform salaris

Soort dienstverband: Voltijd

Vrije tijd: 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

Werklocatie: Rijssen

Op locatie
 • Rijssen, Overijssel, Nederland

of

Op locatie
 • Rijssen, Overijssel, Nederland