Overslaan naar content

Stagiair(e) Bedrijfskunde/Processen

Op locatie
  • Rijssen, Overijssel, Nederland
KAM

Zoek je een stage voor jouw opleiding (technische) Bedrijfskunde waarbij je veel te zien krijgt van de praktijk van een machinefabriek én aan de slag mag met jouw eigen concrete stageopdracht?

We zijn trots op de mooie machines die binnen ons bedrijf geproduceerd worden, streven naar de allerhoogste kwaliteit en vinden het leuk om een stagiair de kans te bieden om hier een bijdrage aan te leveren.


Over ons

SVgroup is in 2019 ontstaan na een fusie tussen Schuitemaker en Veenhuis. Met twee sterke merken worden internationaal landbouwoplossingen aangeboden in de segmenten voeren, voederwinning en mestaanwending én ontwikkelt, ontwerp en produceert SVgroup kipwages en haakarmsystemen.

Door het leveren van betrouwbare machines die makkelijk te onderhouden zijn, in combinatie met goede service, stellen wij onze klanten in staat maximaal te presteren op de momenten die ertoe doen. Dankzij ruim 100 jaar ervaring en continue ontwikkeling zorgen wij samen met onze 180 medewerkers dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst. Samen garanderen we meesterschap.De stageopdracht

SVgroup heeft recentelijk zijn primair proces opnieuw in kaart gebracht en opgenomen in een nieuw managementsysteem. Om primaire processen meer aan te laten sluiten op ondersteunde processen moeten ook afdelingen zoals R&D, After Sales en Finance in kaart gebracht worden. Wanneer de ondersteunde processen in kaart gebracht zijn, zal er ook geanalyseerd worden waar de problemen en de knelpunten in de processen zitten zodat deze verbeterd kunnen worden middels nieuwe werkwijzen, werkinstructies, en/of monitoring (KPI’s)

We zoeken een 2e/3e student (technische) Bedrijfskunde die graag zijn praktijkstage bij ons wil uitvoeren. Je gaat de werkwijzen binnen het primaire processen verder in kaart brengen middels stroomdiagrammen en werkprocessen. De tool die wij hiervoor gebruiken is AO Online.
Daarnaast vragen we je om te helpen deze werkprocessen te analyseren en mogelijkheden tot verbeteringen te beschrijven en uitwerken.
Je gaat veel samenwerken met de proceseigenaren van primair en ondersteunde processen en de Coördinator voor Kwaliteit, Arbeid en Milieu, Wesley Arends. Wesley zal tevens jouw stagebegeleider worden.

Wat breng jij mee?

  • Je bent analytisch sterk 
  • Je hebt gevoel voor kwaliteit, werkt secuur en bent objectief
  • Je kiest een positieve benadering en koppelt jouw bevindingen opbouwende manier terug
  • Je kunt goed zelfstandig werken en durft om hulp te vragen als je vastloopt of meer informatie nodig hebt


Wat bieden wij?

Je gaat aan het werk in een organisatie waarin men elkaar graag helpt en voor elkaar klaar staat.

Mensen met een actiegerichte en oplossingsgerichte instelling passen goed bij ons bedrijf. Bij de SVgroup zijn we namelijk volop in beweging. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen maar ook voor ons als organisatie. We zijn groeiende en we bieden onze medewerkers de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. We zijn trots op de mooie techniek die binnen ons bedrijf gemaakt wordt.


Stagevergoeding: Ja

Werklocatie: Rijssen

Op locatie
  • Rijssen, Overijssel, Nederland
KAM

of

Op locatie
  • Rijssen, Overijssel, Nederland
KAM