Overslaan naar content

Spareparts Medewerker

Op locatie
 • Rijssen, Overijssel, Nederland
Spareparts

Hou jij van verkopen en word jij blij van het helpen van klanten? Bij Schuitemaker Veenhuis Group zijn wij op zoek naar een leergierige Spareparts Medewerker die ons helpt om klanten zo snel en goed als mogelijk van de juiste onderdelen op locatie te voorzien.


Over ons

SVgroup is in 2019 ontstaan na een fusie tussen Schuitemaker en Veenhuis. Met twee sterke merken worden internationaal landbouwoplossingen aangeboden in de segmenten voeren, voederwinning en mestaanwending én ontwikkelt, ontwerp en produceert SVgroup kipwages en haakarmsystemen.

Door het leveren van betrouwbare machines die makkelijk te onderhouden zijn, in combinatie met goede service, stellen wij onze klanten in staat maximaal te presteren op de momenten die ertoe doen. Dankzij ruim 100 jaar ervaring en continue ontwikkeling zorgen wij samen met onze 180 medewerkers dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst. Samen garanderen we meesterschap.Jouw werkdag

Als Spareparts medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze dealers bij offerteaanvragen en bestellingen van onderdelen voor onze premium machines. Samen met je collega’s in het spareparts team, beantwoord je vragen, maak je offertes en verwerk je bestellingen van onderdelen. Je communiceert met onze verschillende afdelingen om onze klanten zo snel mogelijk van de juiste onderdelen te voorzien.

De werkzaamheden zijn veelzijdig en technische kennis is belangrijk. Je werkt mee aan alle stappen binnen het verwerkingsproces van een bestelling. Ook help je klanten aan onze balie.

Dit zijn de werkzaamheden die je op jouw werkdag tegenkomt:

 • Het beantwoorden van de onderdelen gerelateerde vragen van onze klanten van premium landbouwmachines voor de merken Schuitemaker en Veenhuis;
 • Het verstrekken van offertes aan onze klanten;
 • Het verwerken van bestellingen in ons systeem inclusief order picking en verzending;
 • Het verwerken van retouren;
 • Het draaien van magazijn storingsdiensten in het seizoen;
 • Het delen, verbreden en verdiepen van jouw eigen technische kennis.

Wat breng jij mee

Je bent iemand die tot het uiterste wil gaan om de klant van de best mogelijke service te voorzien, ongeacht datum en tijd. Om deze functie goed te kunnen uitvoeren moet je uitstekend in teamverband kunnen werken en communicatief vaardig zijn. Wanneer je passie hebt voor techniek en de landbouw, word je erg blij van deze functie.

 • Je hebt een afgeronde MBO-3 en/of MBO-4 opleiding (Motorvoertuigtechniek, landbouwtechniek, werktuigbouwkunde);
 • Je hebt een representatieve houding en gedrag en beschikt over een sterke en unieke service- en klantgerichte instelling;
 • Je bent stressbestending, werkt gestructureerd en hebt een goed organisatievermogen;
 • Je gaat altijd voor kwaliteit, werkt nauwkeurig en bent objectief;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je hebt ervaring met een ERP systeem;
 • Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.


Wat bieden wij

Je gaat aan het werk in een team waarin men elkaar graag helpt en voor elkaar klaar staat. Je rapporteert aan onze teamleider service en spareparts.

Mensen met een actiegerichte en oplossingsgerichte instelling passen goed bij ons bedrijf. Bij de SVgroup zijn we namelijk volop in beweging. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen maar ook voor ons als organisatie. We zijn groeiende en we bieden onze medewerkers de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. We zijn trots op de mooie techniek die binnen ons bedrijf gemaakt wordt.

Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen hechten wij ook veel waarde aan een plezierige en goede werksfeer. Daarom zorgen wij ervoor dat ons primaire- en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hierop aansluit:


Salaris: Marktconform salaris

Soort dienstverband: Voltijd

Werklocatie: Rijssen

Vrije tijd: 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

Op locatie
 • Rijssen, Overijssel, Nederland
Spareparts

of

Op locatie
 • Rijssen, Overijssel, Nederland
Spareparts